OLYMPUS TOUGH-camera's zijn nu nog 'tougher'

De meeste mensen vinden het al riskant om hun camera op de rand van de tafel te laten liggen, laat staan om 'm mee naar buiten te nemen onder winterse omstandigheden. Dat is ook de reden waarom Olympus de TOUGH-camera's nu nog sterker heeft gemaakt.

De vrijwel onverwoestbare OLYMPUS TOUGH TG 610 en TG 310 zijn waterdicht en bestand tegen schokken en koude temperaturen. Bovendien bieden ze tal van geavanceerde functies die garant staan voor een uitstekende beeldkwaliteit en een groot gebruiksgemak onder alle denkbare omstandigheden. Gebruikers kunnen zeer getrouwe 14-Megapixel foto's maken met een 3D-effect en dankzij de Eye-Fi-compatibiliteit kunnen ze hun foto- en filmopnamen draadloos uploaden naar hun pc of favoriete website. De TG 610 bevat ook een automatische onderwaterfotofunctie en is voorzien van een grote HyperCrystal III LCD met 920.000 pixels.

Dankzij de vele geweldige functies en mogelijkheden zijn deze camera's ideaal om al uw avonturen haarscherp vast te leggen. De OLYMPUS TOUGH TG 610 is verkrijgbaar in de kleuren zilver, zwart, blauw en rood, en de OLYMPUS TOUGH TG 310 in zilver, blauw, rood, wit en oranje. Beide modellen liggen vanaf februari 2011 in de winkel.

Meer inspiratie

Het landschap in de Kitzbüheler Alpen tussen Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser is perfect voor een wandeling! Geniet van de natuurgebieden zoals het Kaiserbachtal. Vanaf € 28,- p.p.p.n.

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!