Shimoda Explore

Shimoda Explore, voor de avontuurlijke fotograaf

Een goede rugzak vinden, is niet altijd even gemakkelijk. Zeker niet als je deze inzet voor grootse avonturen en blijvende herinneringen wilt creëren. Shimoda ontwikkelde daarom een backpack die aan alle eisen van een avontuurlijke fotograaf voldoet.

De Explore zorgt ervoor dat je comfortabel een lange wandeling kunt maken, zonder dat je moet stoppen vanwege het gewicht van je rugzak. Het hoge comfortniveau wordt onder meer bereikt door een in hoogte verstelbaar harnas en verschillende riemen. Hierdoor ontstaat een optimale gewichtsverdeling.

De Shimoda Explore blinkt uit als het aankomt op gebruiksgemak. De avontuurlijke fotograaf kan namelijk heel gemakkelijk bij zijn camera door meerdere openingen in de backpack. Daarnaast is de inhoud van de tas volledig in te richten naar eigen smaak. Door middel van inserts bepaal je zelf hoeveel cameraspullen je meeneemt of dat je meer ruimte vrijmaakt voor andere benodigdheden. Daarnaast is het fijn dat de Shimoda er niet uitziet als een cameratas en dus minder interessant is voor dieven.

Ondanks dat je behoorlijk wat mee kunt nemen in de Explore (keuze uit 30, 40 of 60 liter) is de rugzak toch redelijk compact. Hierdoor valt de rugzak bij de meeste vliegtuigmaatschappijen in de categorie handbagage en dat wel zo fijn als je een dure camera en lenzen meeneemt. Door de waterafstotende harscoating hoef je onderweg niet direct te schuilen als je plotseling in een regenbui terechtkomt. De Shimoda Explore is daardoor echt een perfecte rugzak voor de avontuurlijke fotograaf.

De Shimoda Explore is verkrijgbaar met een inhoud van 30, 40 of 60 liter en in de kleuren Blue Nights of Sea Pine.

Bij de Shimoda Explore passen ook de Womens shoulder straps.

Adviesverkoopprijs: vanaf € 274,95

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Edelweiss

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

De Nieuwe Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 17,95) 

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie. 

Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?