sirac lowe alpine

Sirac 50: Ideale rugzak voor lange huttentochten door moeilijke gebieden

De Sirac 50 is een ideale rugzak voor lange tochten over moeilijk terrein en waarbij je helemaal op jezelf aangewezen bent. De 50-liter versie is ontworpen voor mensen die voor het eerst op een écht lange trektocht gaan en behoefte hebben aan een betrouwbare, lichte rugzak. Het rugpand van de Sirac is sterk en flexibel zodat de rugzak ook in moeilijk terrein altijd goed zit en ventileert goed, zodat je ook bij stevige flinke inspanning het nooit té warm krijgt. 

Dat de Sirac geschikt is voor tochten over ruig terrein, is ook te zien aan het materiaal. Dat is stevig en waterafstotend en bestaat deels uit gerecycled materiaal. Daardoor kan deze rugzak je jarenlang vergezellen op je tochten. 

Daarnaast heeft de rugzak ook alles dat je van een rugzak nodig hebt als je meerdere dagen op pad bent. Bevestigingspunten om wandelstokken aan op te hangen, plek voor een waterzak, en elastische zakjes waar je makkelijk en snel spullen in kan proppen, bijvoorbeeld natte regenkleding. 

Sirac komt niet alleen in een 50 liter uitvoering, andere versies zijn Sirac 40, Sirac 65, Sirac ND40, Sirac ND50, Sirac ND65.

Adviesprijs: €160

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Lees hier een stukje berg geschiedenis

Mee naar het Sarntal

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie.