TECH4O® Pocket Power Pack

Multi-functionele oplader in zakformaat
In deze moderne tijd nemen we steeds meer elektronica mee als we op pad gaan: smartphones, MP3-spelers, GPS-ontvangers, e-Readers en nog veel meer. Maar hoe houden we het allemaal draaiende zonder vele kilo’s aan extra accu’s en batterijen mee te nemen? De Pocket Power Pack van TECH4O® biedt de oplossing: een oplader in zakformaat die nagenoeg al onze draagbare elektronica kan opladen.

3-delig set biedt alles in 1
De Pocket Power Pack van TECH4O® is een 3-delig set, bestaande uit een zonnepaneel, een Power Pack en een stevige opberghoes met ritssluiting en vakverdeling. Daarnaast wordt de Pocket Power Pack uiteraard geleverd met een groot aantal universele aansluitstekkers, zodat de meest uiteenlopende elektronica zonder problemen direct op de oplader kan worden aangesloten.

Power Pack: nu laden, later gebruiken
De Power Pack doet dienst als een extra accu die gedurende de dag of voor aanvang van een tocht kan worden geladen. Later kan dan de opgeslagen energie worden gebruikt om bijvoorbeeld de smartphone of MP3-speler mee op te laden. Opladen van de Power Pack gaat via het zonnepaneel tijdens het wandelen of rechtstreeks via een USB-kabel uit het stopcontact of een computer/laptop. De Power Pack biedt vervolgens 5V@500mA energie, voldoende voor de meeste draagbare elektronica die we tegenwoordig meenemen. Dankzij de batterij-indicator is in één oogopslag duidelijk wat de status van de Power Pack is. Extra prettig is dat de Power Pack tijdens het opladen zelf ook energie kan afgeven. Dus terwijl je de Power Pack oplaadt met het zonnepaneel kun je ondertussen je MP3-speler alvast beginnen op te laden.

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?

Mee naar het Sarntal

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!