Ortlieb dufflebag

Vind je weg met de Ortlieb Duffle reistas

Wie voor zijn avonturen graag het extreme opzoekt, verwacht van zijn uitrusting ook hetzelfde uithoudingsvermogen. De Duffle is een echt werkpaard. De reistas is namelijk gemaakt van zeer robuust PD620-materiaal, dat niet alleen waterdicht is, maar ook zeer scheurbestendig.

In de Duffle berg je je kleding en overige bagage met een veilig gevoel op. Als je de TIZIP ritssluiting volledig sluit is de Duffle niet alleen stofbestendig, maar tevens volledig waterdicht (IP67). Vanbinnen is de Duffle voorzien van compressiebanden om alles netjes op zijn plek te houden. Bovendien is een klein vak opgenomen dat perfect geschikt is om bijvoorbeeld reisdocumenten en geld in op te bergen. Aan de buitenzijde is tevens een kleine meshvak opgenomen, waarin je bijvoorbeeld een papier kan opnemen dat als label van de inhoud dient.

Dankzij de zachte, afneembare schouderband is deze reistas makkelijk om te vormen tot een praktische rugzak. Door de verstevigde, slijtvaste bodem is de tas bestand tegen een stootje en daarmee een uitstekende expeditieparter voor de lange duur. 

Advies verkoopprijzen:

Duffle 40L € 149,95
Duffle 60L € 169,95
Duffle 85L € 179,95
Duffle 110L € 189,95

Meer inspiratie

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie. 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Speciaal voor de winter brengt Hanwag de Anros ES met de nieuwe waterdichte Eco-Shell Footwear voering en de MICHELIN® V-ROUGH zool.