Vloeibare Tijgerbalsem voor vermoeide spieren

Tiger Balm komt met een verbeterende lijn, waaronder een vloeibare variant. De balsem geeft verlichting bij veel klachten en zorgt voor soepele spieren en gewrichten. Voor sporters en wandelaars kan de balsem worden gebruikt voor of na het sporten om de spieren soepel te maken, ook omdat de huid wordt verwarmd. Ook is het voor wandelaars erg fijn om mee te nemen tijdens de wandeltocht, want het potje is erg klein en gaat heel lang mee.

Balsem van de Chinese keizers
Meer dan een eeuw geleden reisde de Chinese kruidenarts Aw Chu Kin naar Birma om zijn geluk te beproeven. Al snel werden zijn medicijnen en balsems, gebaseerd op keizerlijke recepturen, een succes en zijn winkel Eng Aun Tong (hal van de eeuwige vrede) werd in de wijde omtrek bekend. Na zijn dood zetten zijn twee zonen Boon Haw (zachte tijger)
en Boon Par (zacht luipaard) het bedrijf voort. In 1926 verhuisde Boon Haw naar Singapore. Hij nam zijn vaders geheime balsemrecept mee, startte Haw Par Healthcare en lanceerde de naam Tiger Balm. Haw Par Healthcare is wereldwijd een succesvol familiebedrijf.

Klein potje, krachtige werking
Tiger Balm is gemaakt van natuurlijke kruidenbestanddelen en biedt verlichting bij tal van klachten. Zo kan de balsem een verzachtend effect hebben bij hoofdpijn of insectenbeten, onder de neus aangebracht worden om vrijer te ademen of ter bescherming van huid en spieren dienen tegen weersinvloeden, zoals kou. Tiger Balm wordt ook gebruikt voor of na
het sporten. Vooraf kan Tiger Balm de spieren helpen soepel te worden doordat de huid op die plekken wordt verwarmd. Na het sporten kan de balsem helpen de spieren te ontspannen. Tiger Balm werkt snel en effectief. Een kleine hoeveelheid is voldoende voor een optimale werking.

Meer inspiratie
Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?

Mee naar het Sarntal

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?