Home » Vakantietip
Fotoboek maken

Bewaar je herinneringen in een fotoboek

De bergen zijn enorm indrukwekkend en fotogeniek. Zeker wanneer je langere tijd in de bergen rondtrekt, kom je veel bijzondere uitzichten tegen. Uitzichten die je het liefst thuis ook nog eens zou bekijken. En daarom zet je ze natuurlijk op de foto! Om te voorkomen dat deze foto’s roemloos op jouw computer of harde schijf eindigen, kun je een fotoboek maken. Zo zijn jouw herinneringen altijd tastbaar en dichtbij! Wist je dat een mooi fotoboek maken al begint voordat je op reis gaat?

Fotoboek maken

Zorg dat je alles hebt voorbereid

Met deze voorbereidingen doelen we er natuurlijk op dat je goed naloopt of je alles wel hebt ingepakt. Het begint natuurlijk allemaal met de camera, maar als je op je bestemming aankomt en de oplader blijkt nog thuis te liggen, kun je maar weinig foto’s schieten voor in je fotoboek. Loop daarom voor je vakantie gaat, je paklijst nog eens goed na: camera, objectieven, accu’s, oplader, geheugenkaarten, statief en alle andere producten die je nodig hebt voor jouw camera.

Fotoboek maken.

Zorg dat je alles vastlegt

Door alles tijdens jouw reis vast te leggen weet je zeker dat je geen moment meer kunt vergeten! Leg de natuur vast, de dieren die je tegen komt, de bijzondere diners en vooral de wegen en bergen die je neemt. We raden je aan om tijdens je reis ook een dagboek bij te houden. Hierin kun je locaties en herinneringen opschrijven die je vervolgens weer in je fotoboek kunt verwerken! Heb je er bijvoorbeeld weleens aan gedacht om kaarten toe te voegen in een fotoboek? Zo kun je nooit meer vergeten waar je die ene mooie foto precies gemaakt hebt!

Fotoboek maken

Maak je fotoboek

Eenmaal thuis is het tijd om jouw fotoboek te gaan maken. Dat begint natuurlijk bij het uitkiezen van de foto’s. Een lastige taak! Hierbij is het belangrijk om rekening te houden met de afwisseling tussen mooie en leuke foto’s. Zorg dat je jouw boek zo in elkaar zet dat de kijker kan zien hoe mooi de omgeving was, maar ook hoe leuk jullie vakantie is geweest. Het beste maak je jouw boek in een chronologische volgorde zodat je de kijker jullie reisverhaal kunt laten zien.

 

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Het landschap in de Kitzbüheler Alpen tussen Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser is perfect voor een wandeling! Geniet van de natuurgebieden zoals het Kaiserbachtal. Vanaf € 28,- p.p.p.n.

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen