Home » Vakantietip

Genieten met het hele gezin in Tirol

Wat is er heerlijker dan in de zomervakantie met het hele gezin op ontdekkingstocht gaan in de bergen? En genieten van je kinderen als ze spelenderwijs kennis maken met de wonderen van de natuur?  Tirol heeft alles in huis voor een gezinsvriendelijke zomervakantie in de bergen, vol met bijzondere accommodaties, goede infrastructuur, zoals wandelpaden voor de wandelwagens en heel veel activiteiten voor jong en oud.
 
Wat dacht je van  een bezoekje aan het Triassic Park in Waidring, lekker klimmen in 1e Adventure Park Tirol of alpendieren spotten in het Wildpark Aurach of in de Alpenzoo Innsbruck. En natuurlijk bieden de vele meren en zwembaden je verkoeling op een warem zomerdag en een hoop plezier! 

Kijk hier voor meer tips voor leuke uitstapjes in Tirol. En met de Tirol “Sommercard”krijg je veel aanbiedingen voor allerlei activiteiten en faciliteiten.

Meer inspiratie

Herfstwandelingen met zicht op imposante bergtoppen. Vind hier het juiste aanbod!

Van 30 september tot 20 oktober profiteer je van scherpe aanbiedingen en vele gratis mogelijkheden voor kinderen t/m 15 jaar!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Liefhebbers van adventure-sports opgelet: bezoek Lleida met méér dan 200 bedrijven en ruim 50 verschillende activiteiten te land, te water en in de lucht. (foto ©Oriol Clavera)

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Ontdek alle (berg)wandelpaden van de Pyreneeën en het achterland van Lleida.
(foto © Jordi Pou)