Home » Vakantietip
Vliegvakantie naar Geneve

Genieten van Genève

Zwitserland is niet alleen het land van de imposante 4000ers, adembenemende gletsjers en kronkelige haarspeldbochten. Zwitserland is ook het land van het mooie Genève. Een smaakvolle wereldstad gelegen aan het prachtige gelijknamige meer. Je vindt er nauwe straatjes, groene parken historische gebouwen, interessante musea, chique winkels, heerlijke restaurants en bruisende nachtclubs. Een absolute aanrader voor een paar fijne dagen uit.

De reis naar Geneve

Genève is zeer goed bereikbaar. Door het uitstekende wegennetwerk is het per auto aangenaam reizen. Het enige wat u nodig heeft is een betrouwbare vierwieler, voldoende brandstof en een Zwitsers Autobahnvignet. Ook de trein is een goed alternatief. Comfortabel zitten, een loopje op z’n tijd en genieten van de prachtige omgeving waar je in sneltreinvaart doorheen dendert. Wel is er een groot nadeel, zowel aan de auto als aan de trein. De reis duurt minstens 10 uur.  

Vliegen naar Geneve

Wil je echt ontspannen reizen? Pak dan het vliegtuig! In minder dan 90 minuten vlieg je van Amsterdam Schiphol naar Geneva International Airport. Ideaal wanneer je voor een paar dagen de Zwitserse stad wilt bezoeken. Ben je bang dat de reis te veel gaat kosten? Boek dan je vliegtickets Genève voordelig bij KLM.

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?