Home » Vakantietip
snappcar amsterdam

Van Nederland naar de sneeuw met een deelauto

Een prachtige omgeving, de frisse berglucht, een groot pak sneeuw en natuurlijk de gezelligheid met de familie of een groep vrienden: als echte wintersportliefhebber sla je het liefst geen enkele ski- of snowboardvakantie over en sta je ook dit jaar weer op de piste. Als je geen eigen auto hebt, kan het echter lastig zijn om er te komen. Misschien kun je met iemand meerijden, maar als dit niet het geval is, is er gelukkig nog een andere optie. Huur een deelauto bij jou in de buurt! Eenvoudig, snel geregeld, voordelig én milieuvriendelijk.

Waarom een deelauto huren?

Een deelauto huren om op je favoriete wintersportbestemming aan te komen is een voordelige keuze. Autodelen betekent dat mensen gezamenlijk gebruik maken van een auto. Zo huur je via het autodeelplatform SnappCar de auto van een van je buren. Als zij hun auto zelf niet nodig hebben, verhuren ze hem graag aan de buurt om wat extra’s te verdienen, om bij te dragen aan het milieu en om hun buren te ontmoeten. Zo’n deelauto is voor jou vele malen goedkoper dan een auto huren via een traditioneel autoverhuurbedrijf. Maar dat is niet het enige voordeel!

Altijd in de buurt

Als je de auto van je buren huurt, ben je vaak slechts enkele minuten verwijderd van de ophaallocatie. Dat is bij een traditioneel verhuurbedrijf wel anders. Deze bevinden zich vaak buiten de stad en dat maakt het ophalen en wegbrengen een tijdrovende en onhandige klus. Vooral in de grote steden is het aanbod deelauto’s groot. Wil je bijvoorbeeld een auto huren in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? Dan is er volop keus bij jou in de buurt!

Voor ieder wat wils

Van een elektrische auto tot een grote familiewagen of SUV: er is voor ieder wat wils. Mensen verhuren hun eigen auto en daarom is er een breed aanbod deelauto’s te vinden. Wil je een busje huren in Amsterdam om met de hele familie of vriendengroep richting de sneeuw te rijden? Ook dat is zo geregeld!

snappcar amsterdam

Milieuvriendelijk

Veel auto’s staan meer dan 90% van de tijd stil. Door ze te delen hebben we minder auto’s nodig. Dit betekent een afname van de autoproductie en CO2-uitstoot, minder files en meer ruimte voor groen in de straat.

Dus als je op zoek bent naar een auto voor jouw wintersportvakantie, overweeg dan zeker om een deelauto te huren. Daarmee help je niet alleen je portemonnee, maar draag je ook bij aan het milieu én leer je je buren beter kennen.

 

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie. 

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Lees hier welk biertje het beste bij jou past