Home » Vakantietip
Wintertrailweek

Winterse bergreizen met Altijdsporten.nl en Bergwandelen.com

Wil jij er voor het eind van het jaar nog even op uit of kun je niet wachten om begin 2019 direct naar de bergen te gaan? Altijdsporten.nl en Bergwandelen.com bieden een fantastische kerst- en wintertrailreis aan.

Wintertrailweek

Heb jij zin in een bijzondere multi-sportweek in winterse omstandigheden! Met de WinterTrailweek van AltijdSporten.nl maak je kennis met het trailen in de sneeuw, langlaufen, snowbiken, tourskiën en we maken een indrukwekkende tocht op sneeuwschoenen.

Alle activiteiten zijn in handen van professionals die je meenemen naar de állermooiste plekjes van de Zuid Franse Alpen! ‘s Avonds krijg je workshops met trailruntips en je gaat veel leren over het winterse weer in de bergen. We genieten deze week van een heerlijk verblijf in Luxe Chalet AlpeLune. De WinterTrailWeek is 19 t/m 26 januari 2019

Meer informatie

Kerstreis vanuit Herberge Ascharina

Ben je op zoek naar een bijzondere kerstreis? Ga dan mee met de Kerstreis van Bergwandelne.com en maak elke dag heerlijke wintertochten door de stille Rätikon in Zwitserland. 

Vanuit de knusse herberg Ascharina maak je elke dag een tocht op sneeuwschoenen met een bergwandelgids. Struinen door de bossen, in stilte over een witte vlakte of klauteren naar het massief van de Sulzfluh (2965 meter). Na afloop, nog rozig van de buitenlucht, een kop warme chocolademelk om weer op te warmen en de dag wordt afgesloten met een goedverzorgd diner.

Meer informatie

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie.