Home » Vakantietip

Wintervakantie op de boerderij

Op wintersport vanuit een boerderij? Dat kan! De Zuid-Tiroolse boerderijen zijn ideaal voor een wintersportvakantie of voor knusse romantiek tijdens de koude winter.  Rond de steden Meran en Bozen voelt u al wandelend de verwarmende stralen van de mediterrane zon, terwijl stille zijdalen een romantische wintercoulisse bieden. In de skigebieden liggen veel boerderijen op de eerste rang, vlakbij de piste, loipe of rodelhelling. Zo worden wintersporters op hun wenken bediend. De Roter Hahn maakt het winterliefhebbers naar hun zin!

’s Winters gunnen de Zuid-Tiroolse boeren zichzelf een onderbreking van de normale drukte. Nu hebben ze tijd voor handwerk en gesprekken in de knusse stube. De koeien staan op stal, de kippen leggen dagelijks een zondags ei. Ook fruit, wijn en veel andere lekkernijen wachten op echte genieters.

Een idylle voor liefhebbers van oorspronkelijkheid, voor kleine dierenliefhebbers, maar ook voor sporters. Veel boerderijen liggen direct langs de wandelpaden, loipes of pistes – zelfs in klassieke wintersportbestemmingen als de berg Kronplatz en de Dolomieten. De 1600 deelnemende boerderijen van het merk “Roter Hahn” verheugen zich ook nu op uw komst.

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie.