By G.Lanting (Own work) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/3.0)],

Voettochten rondom Hovden

Duur: 

Overig

Startplaats: 

Hovden

Rondom Hovden vind je een gevarieerd wandelgebied. Je kan kiezen uit de markante Hovdenuten met schitterend uitzicht, of de onbegroeide rotsen langs de Børtemanns beek. Je kan  de weg volgen tot aan Galten door een deel van Hovdens beschermde landschap, of je kiest voor een ervaring in de hoge bergen in een van de berghutten van de Noorse Toeristvereniging in de buurt van Hovden. Dit terrein is ook geschikt voor het gebruik van kinderwagens en rolstoelen, en een aantal van de tochten kunnen gecombineerd worden met vissen.

Het toeristenkantoor en de hotels/pensions waar u kunt overnachten hebben informatie over allerlei tochten, of u nu een korte dagtocht wilt maken met het hele gezin, of een wat zwaardere tocht. Wij raden u aan om een Hovden Tochtenkaart aan te schaffen voor u vertrekt. U kunt deze kopen bij het toeristenkantoor, bij Hovden Sport en in de hotels/pension.

www.hovden.com

Afbeelding:

Foto By G.Lanting [GFDL or CC BY 3.0 ], via Wikimedia Commons

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Bike explorer

BIKE Explorer, het nieuwe magazine voor de avontuurlijke fietser.

De Nieuwe Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 17,95) 

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie. 

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!