Casa Álamos in de Spaanse Pyreneeën

Casa Álamos is de ideale uitvalsbasis om de centrale Spaanse Pyreneeën en de spectaculaire landstreek Ribagorza te ontdekken. De meer dan 450 jaar oude boerderij is op 1100 meter hoogte gelegen in het authentieke bergdorp Visalibons.

Deze locatie is gunstig gelegen ten opzichte van PN Posets Maladeta en PN Aiguestortes y Estany St. Maurici, maar ook de Sierra de Montsec, de Sierra de Sis en het massief van onze huisberg de Turbón liggen aan uw wandelvoeten.

Van buitenaf oogt het grote pand ruig en stoer maar van binnen is het aangenaam ruim, comfortabel en compleet. Tijdens de verbouwing hebben we ecologische materialen gebruikt en dat staat garant voor een prettig en optimaal leefklimaat. Ons huis beschikt over 4 zeer authentieke gastenkamers (genoemd naar de vier seizoenen) en heeft een grote gezamenlijke salon en een gezellige en intieme tuin met diverse terrassen. Honden zijn welkom. Het gehele huis heeft gratis WiFi.

Wij serveren naast een prima ontbijtbuffet ook dagelijks een driegangenmenu en ook voor een lunch(pakket) kan gezorgd worden.

Voor onze (wandel)gasten hebben we uitgebreide documentatie, wandelgidsen, detailkaarten, GPS informatie en auto en wandelroutes beschikbaar.

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?

Lees hier hoe je heerlijk kan nagenieten van de zomer

Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?