Round – vakantiehuizen in de Spaanse Pyreneeën

Round – vakantiehuizen in de Spaanse Pyreneeën

Actief de Pyreneeën ontdekken vanuit je eigen vakantiehuis, centraal gelegen in de Spaanse Pyreneeën. Of je nu wilt wandelen, hiken of buitensporten, dat doe je vanuit je eigen luxe vakantiewoning.

Wij verhuren vier particuliere vakantiehuizen in de Spaanse Pyreneeën, geschikt voor 2-7 personen. Alle huizen zijn vrijstaand en dus geniet je lekker rustig van het prachtige uitzicht op Lago Barasona en de hoge toppen van de Pyreneeën. 

Round – vakantiehuizen in de Spaanse Pyreneeën

Door de centrale ligging ben je zo in één van de nationale parken. Zo kun je roofvogels spotten in Sierra de Guara, hiken door de hoge bergen in Posets y Maladeta of wandelen door Ordesa y Monte Perdido.

Round – vakantiehuizen in de Spaanse PyreneeënDaarnaast zijn deze parken uitstekend geschikt voor buitensporten. Beleef de natuur als nooit tevoren als je met een gids afdaalt door kloven, abseilt door watervallen en springt in natuurlijke waterpoelen: canyoning, een onvergetelijke ervaring! Ook kun je raften, klimmen over Via Ferratas, parapenten en mountainbiken.

Round – vakantiehuizen in de Spaanse Pyreneeën

Wij regelen deze spectaculaire activiteiten graag voor je, kijk voor meer informatie op onze website.

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie. 

Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?