Evil eye evo van Adidas: favoriet wapen voor op de fiets

De nieuwe evil eye evo van adidas eyewear is het favoriete wapen voor lastige omstandigheden op de fiets. De bril heeft een revolutionair gebogen montuur en vuurrode lenzen. Dit model kan halsbrekende toeren aan en is dus ideaal voor een agressieve rijstijl. De grotere glazen met opvallende kromming zorgen voor een gevoel van visuele vrijheid. Het nieuwe model behoort tot de meest hightech brillen van het vorige decennium en biedt messcherp zicht, een breder gezichtsveld en een nauwsluitende pasvorm. 

De evil eye evo biedt uitstekende zon- en windbescherming dankzij het nauwsluitende ontwerp. De dynamische vorm creëert een groter luchtvolume achter de glazen en het climacool®-ventilatiesysteem zorgt voor goede luchtcirculatie. De glazen zijn water-, stof- en vuilafstotend dankzij een hydrofobe coating.

De evil eye evo biedt verschillende mogelijkheden voor optische correcties, waaronder glazen op sterkte. Of het gaat om een tocht in de bergen of in de stadsjungle, in het heetst van de strijd is de evil eye evo het favoriete wapen van elke sporter die graag hard gaat.

De bril is verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpallet en de verkoopadviesprijs begint vanaf €169,-

Meer inspiratie

Lees hier een stukje berg geschiedenis

Mee naar het Sarntal

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt