Adidas Sport Eyewear Mountain Attack Wildcharge A425 006052 Bergen Magazine

Zonnige wintersport? Kies de juiste zonnebril!

Het zonnige decemberweer was misschien niet ideaal voor de wintersport, maar leende zich uitstekend voor het testen van een interessant onderdeel van de wintersportoutfit: de zonnebril. Een goede bril tegen de zon is minstens zo belangrijk als een skibril tegen de sneeuw. We testten de Adidas Wildcharge zonnebril in het zonovergoten Zillertal.

Zonnebril die tegen een stootje kan

Wij testten de Adidas Wildcharge a425 van de Adidas Sport Eyewear collectie; een rond montuur met oranje-roze gespiegelde glazen. De bril is erg licht en zit uitstekend op de neus, zelfs na een enkele valpartij. Adidas heeft hier slim op ingespeeld door de pootjes van de bril klikbaar te maken. Daardoor breken de pootjes niet af maar kan je ze na een val in de sneeuw gemakkelijk weer terug klikken in het montuur. Een zonnebril die tegen een stootje kan, daar houden wij van!

Beter beschermd en beter zichtAdidas Sport Eyewear Mountain Attack Wildcharge A425 006052 Bergen Magazine

De glazen van deze bril hebben de beschermingsfactor 2[3]. Wat betekent dat de glazen een goede bescherming tegen zonlicht en UV straling bieden. En dat merk je op de piste! De felle zon in de Oostenrijkse bergen werkt verblindend en dat levert soms gevaarlijke situaties op. De getinte glazen van de Adidas Wildcharge zijn gebaseerd op de gepatenteerde Light Stabilizing Technology™, voor perfect zicht bij alle weersomstandigheden. Deze zonnebril beschermt je dus niet alleen tegen de straling, je ziet ook beter contrast en diepte op de piste. Dankzij diezelfde technologie blijven ook alle kleuren hetzelfde en merk je nauwelijks dat je een bril op hebt. 

De Adidas Wildcharge zonnebril is licht, blijft goed zitten en geeft uitstekend zicht tijdens een zonnige wintersport. Wat ons betreft gaat deze bril voortaan mee de bergen in!

Productinformatie

Merk: Adidas Sport Eyewear
Type: Mountain Attack, Wildcharge A425 006052
Beschermingsfactor: 2[3]
Extra’s: Bril wordt geleverd met beschermzakje wat tevens als brillendoekje dient.
Verkoopprijs: vanaf € 99,-

Kijk voor meer informatie op:

Website
Facebook
Twitter

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie. 

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Lees hier hoe je heerlijk kan nagenieten van de zomer