Home » Merken

Leki

leki wandelstokken
Uitrusting - 21 jun 2023

LEKI trekkingstokken bieden vertrouwen en veiligheid, zowel tijdens al jouw dagelijkse wandelingen, trekavonturen en bergactiviteiten.

leki wandelstokken
Uitrusting - 27 apr 2022

De Sherpa.FX.One van LEKI is een trekkingstok waar je altijd op kunt vertrouwen tijdens je bergwandelingen. Dankzij de nieuwe Aergon Air technologie ligt deze trekkingstok nog comfortabeler in je hand en dankzij het Speed Lock Plus 2 systeem kun je de stokken snel en gemakkelijk in hoogte verstellen tussen de 120 en 140 centimeter.

spullen voor je bergvakantie
Reportage - 30 apr 2021

Bij bergwandelen is een goede voorbereiding letterlijk ‘het halve werk’. De andere helft is namelijk het juiste materiaal.

Leki Airfoil 3D
Uitrusting - 15 nov 2020

Leki komt voor het winterseizoen met iets nieuws. De nieuwe Airfoil 3D skistok is snel, precies en perfect voor korte, sportieve bochten.

Uitrusting - 1 sep 2013

Telescoopstokken zijn ideaal voor wie sneller wil stijgen of behendig wil dalen. Als je ze even niet nodig hebt, bevestig je ze normaal gesproken aan de buitenkant van de rugzak. Een niet altijd handige plek, zo beargumenteert Leki. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens een bergwandeling of via ferrata blijven haken achter een tak of rots.

Uitrusting - 17 feb 2011

Smalle wandelpaadjes, rotsblokken, bergstroompjes. Kinderen zijn er dol op. Maar als ouder wil je natuurlijk niet dat dit leidt tot gevaarlijke valpartijen. De Vario XS trekkingstok van Leki geeft kinderen extra stabiliteit tijdens een avontuurlijke wandeltocht.

Abonneren op Leki