Stokken voor avontuurlijke kids

Smalle wandelpaadjes, rotsblokken, bergstroompjes. Kinderen zijn er dol op. Maar als ouder wil je natuurlijk niet dat dit leidt tot gevaarlijke valpartijen. De Vario XS trekkingstok van Leki geeft kinderen extra stabiliteit tijdens een avontuurlijke wandeltocht.

Eigen wandelstokken. De meeste kinderen vinden dat maar wat stoer! De Vario XS trekkingstokken van Leki zijn behalve mooi ook nog eens erg praktisch. Ze helpen kinderen hun evenwicht te bewaren tijdens een wandeltocht. De ervaring leert bovendien dat kids met een stok in de hand een wandeltocht nét iets langer volhouden. En welke ouder wil dat nou niet? Speciaal voor kinderen

De Vario XS trekkingstokken zijn speciaal gemaakt voor kinderen. De aluminium stokken zijn erg licht en kunnen in lengte versteld worden van 67 tot 110 centimeter. De handvaten zijn gemaakt van zacht materiaal en zijn korter en dunner dan normale handvaten. De grip heeft bovendien een geïntegreerde correctiezone die er samen met de veiligheidslus voor zorgt dat kinderen de stokken op de juiste manier vasthouden. Ook aan de veiligheid is gedacht. Het Speed Lock Systeem zorgt ervoor dat de lengte van de stok snel en eenvoudig aangepast kan worden.

De adviesverkoopprijs van de Vario XS is € 39,95.

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Het landschap in de Kitzbüheler Alpen tussen Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser is perfect voor een wandeling! Geniet van de natuurgebieden zoals het Kaiserbachtal. Vanaf € 28,- p.p.p.n.

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!