Stokken voor avontuurlijke kids

Smalle wandelpaadjes, rotsblokken, bergstroompjes. Kinderen zijn er dol op. Maar als ouder wil je natuurlijk niet dat dit leidt tot gevaarlijke valpartijen. De Vario XS trekkingstok van Leki geeft kinderen extra stabiliteit tijdens een avontuurlijke wandeltocht.

Eigen wandelstokken. De meeste kinderen vinden dat maar wat stoer! De Vario XS trekkingstokken van Leki zijn behalve mooi ook nog eens erg praktisch. Ze helpen kinderen hun evenwicht te bewaren tijdens een wandeltocht. De ervaring leert bovendien dat kids met een stok in de hand een wandeltocht nét iets langer volhouden. En welke ouder wil dat nou niet? Speciaal voor kinderen

De Vario XS trekkingstokken zijn speciaal gemaakt voor kinderen. De aluminium stokken zijn erg licht en kunnen in lengte versteld worden van 67 tot 110 centimeter. De handvaten zijn gemaakt van zacht materiaal en zijn korter en dunner dan normale handvaten. De grip heeft bovendien een geïntegreerde correctiezone die er samen met de veiligheidslus voor zorgt dat kinderen de stokken op de juiste manier vasthouden. Ook aan de veiligheid is gedacht. Het Speed Lock Systeem zorgt ervoor dat de lengte van de stok snel en eenvoudig aangepast kan worden.

De adviesverkoopprijs van de Vario XS is € 39,95.

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Edelweiss

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen