Leki Airfoil 3D

LEKI: Airfoil 3D, snel, nauwkeurig en perfect voor korte bochten

Leki zou Leki niet zijn als ze voor het nieuwe winterseizoen niet met iets nieuws op de proppen zouden komen. En of ze dat doen! De nieuwe Airfoil 3D is snel, precies en perfect voor korte, sportieve bochten. Deze nieuwe stok is voorzien van het innovatieve Trigger 3D strap systeem, wat zorgt voor meer controle, comfort en veiligheid. Ski jij volgende winter met de LEKI Airfoil 3D van de berg af?

Leki Airfoil 3DHet leek onmogelijk, maar de productontwikkelaars bij LEKI hebben het stijlvolle en gepatenteerde trigger systeem naar een geheel nieuw level van performance getild. De nieuwe Trigger 3D grip overtuigt door meer controle, dankzij een directere verbinding tussen de handschoen en de stok. Daarnaast is de handeling nog meer verbeterd, waardoor in- en uitklikken een piece of cake is. Bij dit innovatieve, driedimensionale systeem is de release maar liefst vier keer (!) groter dan bij het huidige Trigger S systeem. Als dat geen vooruitgang is!

De Airfoil 3D, met een diameter van 14 millimeter, valt op het eerste gezicht op door de druppelvorm. Deze vorm maakt dit model ontzettend aerodynamisch en ondersteunt een perfecte zwaaibeweging. Voor de schachten heeft LEKI kwalitatief hoogwaardig HTS 6.5 aluminium gebruikt. Hierdoor kan deze stok vrijwel alles doorstaan. Het cleane design en de eersteklas printtechnologie geven de Airfoil 3D een elegante, sportieve look.

Handig om te weten: het nieuwe Trigger 3D systeem is compatibel met alle bestaande Trigger S handschoenen en straps.

Adviesprijs: €99,95
Ga naarvoor meer informatie.

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?

Lees hier hoe je je perfect kan voorbereiding op je bergwandeling

Bike explorer

BIKE Explorer, het nieuwe magazine voor de avontuurlijke fietser.

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?