Home » Merken

The North Face

the north face futurelight
Uitrusting - 14 feb 2019

De technologie van outdoor-materialen staat nooit stil. Stoffen moeten lichter, waterdichter en ademender zijn om de moderne avonturier tevreden te houden. The North Face introduceerde in januari hun nieuwe Futurelight-technologie.

Hervé Barmasse - The North Face
Reportage - 15 mrt 2017

Hervé Barmasse is een 39-jarige klimmer uit een Italiaanse familie van berggidsen en een van ’s werelds meest succesvolle alpinisten. Hij groeide op aan de voet van de Matterhorn. Hervé werd, onder bezielende leiding van zijn vader, berggids. Op ‘zijn’ Matterhorn heeft hij enkele primeurs geklommen, alsook in Patagonië en de Himalaya. Afgelopen winter was Barmasse op bezoek in ons land.

Reportage - 8 jun 2016

Deze winter was ze op weg naar de top van de Nanga Parbat, maar moest 70 meter onder de top omkeren. Bergwijzer mocht Tamara Lunger, atlete van The North Face, een aantal vragen stellen over deze expeditie op een van 's werelds beruchte bergen.

Nieuws - 19 mei 2016

Wil jij een avontuurlijk festival bezoeken dat aan de voet van de Eiger plaatsvindt? Dan kan dat! The North Face introduceert namelijk The North Face Mountain Festival. Dit festival zal duren van 16 tot en met 18 september 2016.

Uitrusting - 4 apr 2016

Volgens North Face zelf is dit de meest ademende doch waterdichte jas die tot nu toe gemaakt is: de revolutionaire HyperAir GTX® Jas.

Nanga Parbat
Nieuws - 2 mrt 2016

Het is The North Face klimmers Simone Moro, Muhammad Ali Sadpara and Alex Txikon gelukt de beruchte Pakistaanse berg Nanga Parbat ( 8126 meter) in de winter te beklimmen.

Uitrusting - 31 mrt 2015

De lente is aangebroken. Wisselvallig als altijd schijnt de ene keer de zon, en komt de regen de ander ekeer met bakken naar beneden. Qua weer zitten we nu net overal een beetje tussenin. Niet koud genoeg voor een winterse schaatsronde, niet warm genoeg om zonder jas door de bossen te hiken. Wat moet je met dit halfslachtige weer nou eigenlijk aantrekken?

Uitrusting - 8 mrt 2015

De lente bloeit! Ze lonkt ons al vanuit de verre maartmaand, zelfs al heeft de winter nooit echt doorgezet. Qua weer zitten we nu net overal een beetje tussenin. Niet koud genoeg voor een winterse schaatsronde, niet warm genoeg om zonder jas door de bossen te hiken. Wat moet je met dit halfslachtige weer nou eigenlijk aantrekken? The North Face komt een nieuwe multifunctionele collectie.

Uitrusting - 25 feb 2015

De lente bloeit! Ze lonkt ons al vanuit de verre maartmaand, zelfs al heeft de winter nog niet echt doorgezet. Qua weer zitten we nu net overal een beetje tussenin. Niet koud genoeg voor een winterse schaatsronde, niet warm genoeg om zonder jas door de bossen te hiken. Wat moet je met dit halfslachtige weer nou eigenlijk aantrekken? The North Face komt een nieuwe multifunctionele collectie.

Uitrusting - 3 feb 2015

The North Face werkte er lang aan en in het voorjaar 2015 is hij verkrijgbaar: het FuseForm™ Originator Jacket. The North Face heeft een speciaal productieproces voor dit product moeten ontwikkelen. Revolutionair is dat het alpinejack uit één stuk is opgebouwd. Twee materiaaleigenschappen zijn tot één geheel verweven, waardoor het slijtvast en ademend is.

Een van de rotswanden
Nieuws - 16 apr 2014

Rotswanden beklimmen boven een blauwe, bijna groene zee, waarin je de vissen ziet zwemmen en het wier ziet dansen. Caroline Ciavaldini en James Pearson die samen klimteam The North Face vormen, pakten die kans toen zij onlangs in de kajaks stapten en op expeditie gingen naar de Filippijnen.

Uitrusting - 11 apr 2014

Word je overvallen door een regenbui? Pak dan je vederlichte Hype Jacket van The North Face uit je rugzak. Het jack is gemaakt van ademend Gore-Tex® Paclite®, dat ervoor zorgt dat hij waterdichtis, maar toch niet te zweterig. Ook de ritsen zijn waterdicht. De keramische versteviging op de schouders voorkomt beschadiging van je mooie jack door het dragen van een zware rugzak.

Pagina's

Abonneren op The North Face