Een geweldig avonturenweekend midden in de natuur: The North Face Mountain Festival

Wil jij een avontuurlijk festival bezoeken dat aan de voet van de Eiger plaatsvindt? Dan kan dat! The North Face introduceert namelijk The North Face Mountain Festival. Dit festival zal duren van 16 tot en met 18 september 2016. Op het festival zal je andere avonturiers ontmoeten en meemaken hoe het is om midden in de indrukwekkende natuur te leven. Tijdens een expeditie kun je leren hoe je moet koken in de natuur, maar je kan ook gaan hardlopen over bergtrails. Het festival biedt diverse activiteiten voor iedereen.

Verschillende soorten activiteiten

Mocht je weinig ervaring hebben in sportieve activiteiten, wees dan niet getreurd. Het festival is geschikt voor alle niveaus en bevat zowel simpele als zeer ruige activiteiten: hikes, trailruns en beklimmingen. Al deze activiteiten worden ook begeleid door het professionele atletenteam van The North Face, waar veiligheid voorop staat. Doormiddel van workshops en presentaties geven deze ervaren professionals de juiste begeleiding voor beginners en natuurlijk ook handige tips en tricks die gevorderden nog niet kennen. Ook voor de passieve avonturier zijn er leuke activiteiten: inspirerende verhalen over expedities, mooie outdoor films en spannende fotografie. Voor de avonturier die geen vrees heeft is het mogelijk om te paragliden, raften en de top van de Eiger te beklimmen.

Ontspanning is ook mogelijk

Wanneer de zon ondergaat en de avond aanbreekt is het festival verre van dood. In de avond is er de mogelijkheid om te genieten van heerlijk eten en dansen onder de sterren. Live muziek, buiten in de natuur films kijken en het proberen van verse lokale gerechten: het is allemaal aanwezig op het North Face Mountain Festival. Op het festival kan je je ook volledig ontspannen mocht je dat willen, want midden in het bos is er een spa aanwezig waar ook verschillende rustgevende activiteiten zullen plaatsvinden.

 

Meer inspiratie

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Hou jij van een avontuurlijke vakantie? Denk ook eens aan Catalonië!

De mooiste herftwandelingen rondom het Gardameer!

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie.