Home » Merken

Thule

Het Zweedse merk Thule werd in 1942 opgericht. Thule helpt om alles wat je dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren. Het merk zet zich in om het vor iedereen mogelijk te maken  een actief leven te leiden. Of je je in de stad of in de prachtige natuur bevindt.

De Thule tijdlijn

1942 – Erik Thulin begint met het maken van producten voor Zweedse vissers. Thule wordt geboren
1955 – Eerste Thule product voor auto's: grilles ter bescherming van koplampen tegen kiezelsteentjes
1962 – Eerste skidrager 
1964 – Dakdrager met mand 
1968 – Dakdrager Classic 68
1977 – Skikoffer TB-11, Thules eerste dakkoffer
1983 – Dragers voor surfboards
1984 – Thule Combibox 250 
1992 - Thules eerste fietsdrager voor op een trekhaak 
1997 – Thule wordt de grootste dakkofferproducent ter wereld 
2002 – Thule Hull-a-Port kajakdrager, best verkocht product in de VS
2004 – Lancering van de beste koop: Thule 591 ProRide, op het dak gemonteerde fietsdrager 
2010 – Thule Crossover koffers en laptoptassen
2012 – Thule EasyFit, de snelst te monteren sneeuwkettingen ter wereld
2012 – Thule Pack 'n Pedal fietstassen en dragersysteem
2013 – Thule Perspektiv cameratassen

Thule Alltrail rugzak
Uitrusting - 12 feb 2018

Op zoek naar een tas die je mee kan nemen op je dagwandelingen, maar ook tijdens je meerdaagse tochten? Dan zijn de Thule AllTrail rugzakken iets voor jou.

Thule
Reportage - 29 jun 2017

Thule helpt je om alles wat je dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren, zodat je de vrijheid hebt om je actieve leven vorm te geven.

Uitrusting - 20 jun 2017

Het nieuwste model van de Thule Guidepost is nu nóg lichter, beter verstelbaar en comfortabeler. Met nieuwe schouderbanden, heupriem en afneembaar topvak.

Uitrusting - 20 sep 2016

Misschien herinner je je nog de Thule Guidepost waar we het eerder over hadden in Bergen Magazine. Ook deze rugzak, uit de Thule Stir-serie, is weer stijlvol ontworpen, zit technisch goed in elkaar en is ook nog eens erg licht. Dankzij de vele verstelmogelijkheden van de 35 literuitvoering is de tas in een handomdraai af te stellen op je postuur.

Uitrusting - 24 jun 2016

Voor een ongeëvenaard kind-en-ouder comfort is er de Thule Sapling kinderdrager, waarmee je je meest kostbare bezit veilig en comfortabel vervoert als je op pad gaat. Het wisselen tussen de ouders is door middel van simpele torso- en heupriemaanpassingen in een paar seconden gebeurd.

Reportage - 30 mei 2016

Het Zweedse merk Thule bestaat als sinds 1942. Als merk zijn we echt gegroeid tot in het hart van de outdoorwereld. Thule is het grootste merk binnen de Thule Group, een organisatie waarbinnen de ontwikkeling van slimme oplossingen centraal staat en waar de actieve lifestyle echt in het DNA zit. Onder de slogan ‘Bring your life’ biedt Thule een breed assortiment aan producten.

Uitrusting - 18 apr 2016

Het Zweedse Thule presenteert de ideale multisportieve kinderwagen aan outdoorliefhebbende ouders. Naast het maken van een wandeling kan er met de Chariot ook gejogd, gehiked of gelanglauft worden.

Rugzak voor al je GoPro's van Thule
Uitrusting - 9 dec 2015

De Thule Legend GoPro Backpack is een beschermende, lichtgewicht GoPro-rugzak, compleet met bevestigingspunten voor een camera op de schouderriem en het voorvak. Kortom, een rugzak die je in staat stelt je avonturen vast te leggen vanuit verschillende hoeken. En met ruimte voor maar liefst 3 GoPro-camera’s, opladers, behuizingen, voetjes, riempjes, handgrepen en poles.

Uitrusting - 16 jul 2013

De gloednieuwe Thule Chasm is een veelzijdige en robuuste duffel bag. Chasm is verkrijgbaar in verschillende maten: van extra small tot extra large. Met een inhoud van 27 tot 130 liter is Thule Chasm de ideale metgezel voor elk reisavontuur; klein of groot.

Uitrusting - 16 jul 2013

Thule introduceert een complete reeks strak vormgegeven cameratassen voor de actieve fotograaf. De tassen combineren een modern Scandinavisch design, de bekende Thule-kwaliteit met optimale functionaliteit. 

Thule Perspektiv is een complete serie van zes cameratassen in verschillende formaten en vormen. 

Abonneren op Thule