Stijlvol ontworpen rugzak

Misschien herinner je je nog de Thule Guidepost waar we het eerder over hadden in Bergen Magazine. Ook deze rugzak, uit de Thule Stir-serie, is weer stijlvol ontworpen, zit technisch goed in elkaar en is ook nog eens erg licht. Dankzij de vele verstelmogelijkheden van de 35 literuitvoering is de tas in een handomdraai af te stellen op je postuur. De Thule Stirs hebben een bovenkant die makkelijk te openen is. De 35 liter en de 20 liter hebben een handig stretchvakje op de schouderband voor je mobiele telefoon of zonnebril. Daarnaast beschikt de 35 liter ook over een ¾ regenhoes. Ook opvallend aan deze rugzak: de borstriem kan worden verwijderd en de heupriem weggestopt achter het rugpaneel voor als je eens een dagje een stad bezoekt of met het vliegtuig op reis gaat.

Adviesprijzen:
Stir 15L/20L Hiking Pack: € 45,–/€ 89,–
Stir 35L Women’s & Men’s Hiking Pack: € 119,–

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Van 30 september tot 20 oktober profiteer je van scherpe aanbiedingen en vele gratis mogelijkheden voor kinderen t/m 15 jaar!

Herfstwandelingen met zicht op imposante bergtoppen. Vind hier het juiste aanbod!

Liefhebbers van adventure-sports opgelet: bezoek Lleida met méér dan 200 bedrijven en ruim 50 verschillende activiteiten te land, te water en in de lucht. (foto ©Oriol Clavera)

Ontdek alle (berg)wandelpaden van de Pyreneeën en het achterland van Lleida.
(foto © Jordi Pou)

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen!