Thule

Thule, bring your life

Thule helpt je om alles wat je dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren, zodat je de vrijheid hebt om je actieve leven vorm te geven. Het Zweedse merk Thule bestaat sinds 1942. Als merk zijn we echt gegroeid tot in het hart van de outdoorwereld. Thule is het grootste merk binnen de Thule Group, een organisatie waarbinnen de ontwikkeling van slimme oplossingen centraal staat en waarbij de actieve lifestyle echt in het DNA zit. Onder de slogan ‘Bring your life’ biedt Thule een breed assortiment aan producten. Veel van deze producten hebben prijzen gewonnen voor design, gebruiksgemak en veiligheid.

Wat is een belangrijke ontwikkeling voor het komende wandelseizoen?

In 2014 was Thule nieuw in de wereld van de outdoor rugzakken, maar won wel direct prijzen voor design en functionaliteit. En sindsdien zijn we blijven innoveren. Zo ook bij de Thule Guidepost; een uitgebreide lijn met trekking-rugzakken in zowel een vrouwen- als een mannenversie. Zo beweegt de rugzak met je mee dankzij de meedraaiende heupband. De rugzakken beschikken nog steeds over 270 verschillende aanpassingsmogelijkheden en met het nieuwe QuickFit-schouderharnas zijn de schouderbanden nu ook nog in te stellen in drie breedtes. Naast de functionele ontwikkelingen, zijn er ook verschillende nieuwe kleuren en formaten toegevoegd aan het assortiment. Zo is er voor iedere bergwandelaar een geschikte rugzak.

Voor korte trektochten of dagwandelingen heeft Thule de vernieuwde lijn hiking backpacks met extra handige features en nóg beter draagcomfort. De Thule Capstone-lijn bestaat uit comfortabele backpacks met uitgebreide verstelmogelijkheden. De vernieuwde collectie is beschikbaar in verschillende formaten, die elk ook weer verkrijgbaar zijn in een mannen- en vrouwenuitvoering met een maatvoering die op specifiek mannelijke en respectievelijk vrouwelijke vormen is toegesneden. Zo is er altijd een Thule Guidepost of Capstone die perfect past.

Hoe waarborgt Thule de kwaliteit van de producten?

Veiligheid en kwaliteit hebben de allerhoogste prioriteit bij Thule en worden continu verbeterd aan de hand van grondige tests in het Thule Test Center. Zo hebben we een Thule Test Program ontwikkeld met meer dan 25 ‘Thule-normen’, die veel verder gaan dan de ISO-normen. In het Thule Test Center ondergaan de producten extreme testen voordat het Thule-logo erop mag worden

Meer inspiratie

Ontdek het skigebied Turracher Höhe (1.763 m). Dit is één van de meest sneeuwzekere en gevarieerde skigebieden in Oostenrijk.

Afdalen van de vers geprepareerde pistes en als allereerste in het skigebied zijn. Het eerste spoor is voor jou!

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Speciaal voor de winter brengt Hanwag de Anros ES met de nieuwe waterdichte Eco-Shell Footwear voering en de MICHELIN® V-ROUGH zool.

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie.