Nieuws

Wandelroute Olympische Spelen PeongChang
23 okt 2017

Een 132 kilometer lange wandelroute verbindt de speelsteden van de Olympische Winterspelen in Zuid Korea. Een route langs cultuur en geschiedenis van Korea

Flüelapas
18 okt 2017

​Grote blokken donderden de berghellingen af bij de Flüelapas in het Zwitserse kanton Graubünden. Onder toeziend oog van tientallen wetenschappers.

Mountainbiken in Oostenrijk
17 okt 2017

​De Naturfreunde van Vorarlberg willen af van het verbod op mountainbiken op de bospaden in de Oostenrijkse deelstaat.

Patagonië Fitz Traverse Cerro Torre
13 okt 2017

Tragisch nieuws uit de Verenigde Staten: het bekende klimmerskoppel Hayden Kennedy en Inge Perkins is overleden.

Rinderberg Zwitserland
12 okt 2017

​Moeten de kabelbanen flexibeler omgaan met hun roosters? Die vraag speelt in Zweisimmen in Zwitserland. Daar stonden wandelaars voor een dichte deur.

Uitzicht vanaf de Känzele
11 okt 2017

Een enorm peaceteken siert de klettersteigroute Känzele bij het Oostenrijkse Bregenz. Hoewel de boodschap vredelievend is, zijn de autoriteiten minder blij

Google maps in de bergen
9 okt 2017

Vertrouwen op Google Maps tijdens je bergvakantie lijkt soms handig, maar in de zomer van 2017 kwamen veel bergtoeristen op de verkeerde plek.

Vacature
5 okt 2017

Ons sales team is op zoek naar een collega die hier naadloos in past en die een zelfde enthousiasme en ondernemingszin heeft.

Casa dei Pagani bij Dongio
5 okt 2017

In de Zwitserse Alpen worden een paar 1000-jaar oude huizen, die op onherbergzame plekken staan, gerestaureerd. Waar ze ooit voor dienden is een raadsel.

Sibratsgfäll
4 okt 2017

​Een wandelroute in de Oostenrijkse gemeente Sibratsgfäll, heeft een designprijs gewonnen. De Georoute Rindberg laat op een bijzondere manier natuurgeweld

Wolven in de Alpen
3 okt 2017

In de Walliser Alpen zijn nachtelijke filmopnames gemaakt van een nieuwe wolvenroedel, die de succesvolle terugkeer van de wolf in de Alpen aangeeft.

Vaude Forever Yours
2 okt 2017

Vaude is uitgeroepen tot ‘best practice’-bedrijf op het gebied van duurzame mode door Greenpeace. Het bedrijf pioniert al jaren op dat gebied.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine nieuws