winacties bergen magazine

3 keer winnen deze winter

Deze winter pakt Bergen Magazine éxtra uit. We hebben maar liefst drie winacties tegelijk! Hieronder zie je aan welke acties je allemaal mee kan doen!

reinigingsset atsko

Win een reinigingsset van Atsko

Zeker in de winter kan je bergwandeluitrusting wel een beetje extra liefde en aandacht gebruiken. In de winter heb je die warme en waterdichte functies van je spullen immers extra hard nodig, maar onder winterse omstandigheden slijten schoenen, broeken en jassen vaak ook wat harder. Met een reinigingsset van Atsko heb je alles wat je nodig hebt om je spullen weer te voorzien van de juiste bescherming tegen viezigheid en water.

Deze winactie loopt nog tot 24 december, wees er snel bij!

win microlight jacket

Vier de 40e verjaardag van Rab en maak kans op een donsjack

Het Britse outdoormerk Rab wordt 40 en wil dat jubileum met jou vieren! Wie jarig is, trakteert en daarom maak jij kans om een van Rabs iconische Microlight Jackets te winnen.

Kijk snel hoe je mee kan doen, de actie loopt tot 31 december

win een liberty waterfilter

Fotowedstrijd Zuiver water

Onze nieuwe fotowedstrijd draait om water! Zuiver water. Want bergen en water horen bij elkaar. Waar is er zuiverder water te vinden dan in de bergen? Maar ook: geen bergen zonder water. Want water schuurt, slijt, vormt en boetseert elk berglandschap. Een levenselixir met scheppende kracht. Heb jij water en bergen in woord en beeld gevangen? Doe mee met onze fotowedstrijd en maak kans op een Lifesaver Liberty waterfilter t.w.v. € 149,95

Pak je camera of duik in je fotoarchief. Meedoen kan tot 15 februari 2022

Bike explorer

BIKE Explorer, het nieuwe magazine voor de avontuurlijke fietser.

Lees hier een stukje berg geschiedenis