3 redenen waarom je het komende nummer van Bergen Magazine niet wil missen:

In september verschijnt alweer het volgende nummer van Bergen Magazine. In dit nummer geven we tips voor wandelen in de Italiaanse bergen (Meraner Höheweg), wandelen in het grootste natuurpark van Spanje, een zwerftocht in de Tsjechische bergen, logeren bij de bergboer, en je leest alles over Zwitsers onderzoek naar gletsjers (zijn ze nu gegroeid of gekrompen). Bovendien gingen onze lezers afgelopen juni op expeditie naar de Mont Blanc. Het verslag hiervan lees jij ook in het komende nummer.

Neem vóór dinsdag 2 september een abonnement, en profiteer van onze superaanbieding. Het komende nummer van Bergen Magazine ligt 12 september weer in de winkels, óf in jouw brievenbus. 3 redenen om dit nummer niet te willen missen:

Omdat we je uitgebreid vertellen over de Mont Blanc-lezersexpeditie die we samen met Mountain Network organiseerden. Voor de 8 Bergen Magazine-lezers die meegingen, was het ondanks (of juist dankzij?) de ontberingen een onvergetelijke ervaring!

Omdat we je meenemen naar een onontdekte parel in de Italiaanse Alpen, namelijk het wonderschone kuuroord Meran. Groene hellingen, valleien met wijngaarden, cipressen en zelfs palmen en daarboven: de spectaculaire Meraner Höhenweg!

En omdat we je meenemen naar het bonte berglandschap van de Beskiden, inTsjechië en naar het grootste, maar minst bekende nationale park van Spanje: Sierras de Cazorla!

Mis dit nummer niet, neem vóór dinsdag 2 september 16.00 u. een abonnement.

1 jaar slechts € 22,50 én 2 cadeaus!

Ben je al abonnee? Doe dan een abonnement cadeau en ontvang zelf 2 cadeaus! 

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie. 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!