vakantiebeurs 2019

50 jaar vakantiebeurs

Vakantie! Van alleen het horen van het woord maakt je hart al een sprongetje. En zo is het ook, vakantie is ontspannend, avontuurlijk, leuk en vaak verrassend. Het vinden van die vakantie is vaak een tweede. De een vindt het heerlijk om uren, soms dagenlang het internet af te struinen naar dat perfecte plekje. Dat geldt echter niet voor iedereen….het grote online aanbod zorgt ook voor stress, keuzestress. Boeken is definitief, wat als ik spijt krijg en toch nog een mooiere locatie tegenkom?

Wat als je je direct door de specialisten live kunt laten informeren en inspireren? En ineens een goed totaaloverzicht krijgt van bestemmingen en reisorganisaties? Dan wordt het maken van een keuze toch een stuk makkelijker…..

En dat kan! Van 16-19 januari op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs, Utrecht. Alle werelddelen zijn hier vertegenwoordigd, reisspecialisten van over de hele wereld komen samen en dat levert naast een leuke mengelmoes van culturen een verrassend leuk dagje uit op. Er is namelijk enorm veel te doen en te zien! Van een zeilclinic, klimmuur en minidisco voor de kids tot aan cameraworkshops, levensechte VR-experiences en overheerlijke internationale gerechten. Doe ook mee met de dagelijkse Travel Pub Quiz en maak kans op mooie prijzen. Geniet ondertussen van alle muziek en dans vanuit de hele wereld, overheerlijke wereldgerechten en de meest boeiende reispresentaties. Zo beleef je de ultieme vakantievoorpret!  Profiteer bovendien gelijk van aantrekkelijke beursacties. Goed om te weten: kinderen t/m 16 jaar zijn gratis!

Bijzonder gastland

Bijzonder is de speciale Gastbestemming 2020: Ras al Khaimah een exotische maar onvervalste bergbestemming! Dit bijzondere emiraat ligt vlak bij Dubai en heeft van alles te bieden: ruige bergen, witte stranden, kale woestijn en bijzondere architectuur. En nog even over die bergen hè: fanatieke klettersteigers kunnen hier hun hart ophalen, met spectaculaire klettersteigroutes. En die zijn niet mals: de Jebel Jais Zipline Tour is een route met maar liefst 7 grote ziplines, waarvan de kortste iets meer dan 300 meter is. Sta je liever met beide benen op de grond? Dan kun je er ook gewoon prima bergwandelen!

50 jaar vakantiebeurs

Aankomende editie is extra feestelijk, want de Vakantiebeurs bestaat 50 jaar! En dat zal geen enkele bezoeker ontgaan. Nederlandse artiesten komen optreden in de festivaltent en er zijn spectaculaire winacties.Iedereen viert het feestje mee. Een editie met een gouden randje om niet te missen!

Gratis naar de vakantiebeurs

Heb je al zin in al die vakantievoorpret? Dan heb je misschien wel geluk. Wij mogen 3x2 toegangskaarten weggeven! Hier kun je zien wat je moet doen om kans te maken!  

 

Meer inspiratie
Mee naar het Sarntal

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt

Bike explorer

BIKE Explorer, het nieuwe magazine voor de avontuurlijke fietser.