Nieuws

reisadvies wintersport
27 okt 2020

Kunnen we op wintersport? Wat zijn de reisadviezen rondom het coronavirus rondom de komende wintersportperiode? Hier houden we alles zo goed mogelijk bij.

Zorgen om Zwitserse gletsjers
26 okt 2020

In Zwitserland viel nog nooit zo weinig sneeuw als het afgelopen jaar. Zo hebben archeologen wel een kans om hier bijzondere schatten te vinden.

Dutch Mountain Filmfestival viert verjaardag online
20 okt 2020

Het 10-jarige jubileum van het filmfestival gaat helaas niet door vanwege het Coronavirus. Maar niet getreurd, want het wordt toch nog een feestje!

brand kilimanjaro
16 okt 2020

De hoogste berg van Afrika staat in brand. Op de flanken van de Kilimanjaro woedt al bijna een week een grote natuurbrand.

Zermatt opent een nieuwe gondellift
15 okt 2020

In het winterseizoen van 2020/2021 begint de herbouw van de gondellift Kumme in Zermatt.

Peru stelt “Safe Travels” op
15 okt 2020

Op 13 oktober kreeg Peru belangrijk nieuws te horen van de World Travel and Tourism Council (WTTC). “Safe Travels" werd goedkeurd en uitgevoerd.

jetpacks mountain rescue lake district
7 okt 2020

De bergredders van de Great North Air Ambulance Service in het Britse Lake District krijgen misschien wel een heel bijzonder uitrustingsstuk: jetpacks.

outdoorspecialist.nl
5 okt 2020

Misschien had je het al gezien: Bergen Magazine werkt samen met Outdoorspecialist.nl En die samenwerking is nu nog mooier!

Doe mee aan een onderzoek tegen verspilling van kleding
29 sep 2020

Het merk Grangers doet onderzoek hoe we verspilling van kleding tegen kunnen gaan en ook jij kan helpen!

sneeuw september 2020
28 sep 2020

En toen werd de herfst opeens winter! Een koufront trok over de Alpen en dat zorgde op veel plekken voor een flink pak sneeuw.

zwitserland quarantaine
28 sep 2020

Slecht nieuws voor iedereen die naar Zwitserland wil: bij aankomst in het land moet je tien dagen langfa in quarantaine.

apres ski verboden oostenrijk
24 sep 2020

Wie dit jaar op wintersport naar Oostenrijk wil, is welkom, maar après-ski is verboden. Dat heeft de Oostenrijkse bondskanselier verklaard.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine nieuws