Spanje is gastland op de Vakantiebeurs 2015

Begin je vakantie op de Vakantiebeurs

Nu de feestmaand voorbij is, voel je vast die vakantiekriebels weer opkomen. Een goed moment om een bezoek te brengen aan de Vakantiebeurs in Utrecht. Daar vind je namelijk alle informatie die je nodig hebt om je vakantie uit te kiezen. Kom van woensdag 14 t/m zondag 18 januari langs en doe inspiratie op! Waar ga jij dit jaar naartoe?

Tips van reisleiders en locals

Ben je op zoek naar insider tips of leuke weetjes over jouw vakantiebestemming? Op de Vakantiebeurs zijn honderden reisleiders en locals aanwezig die jouw gekozen locatie op hun duimpje kennen. Door een-op-een met hen te praten, krijg jij meteen een echte indruk van wat je kunt verwachten. Bovendien hebben zij tips die je niet zomaar in reisgidsen of op het internet zult vinden.

Vakantie voor iedereen

De Vakantiebeurs heeft voor ieder wat wils. Je vindt er meer dan 1200 exposanten, allerlei leuke activiteiten en veel nieuws en aanbiedingen. De Vakantiebeurs is opgedeeld in zes typen vakanties:

  • Buiten – Kampeer & Camping
  • Actief – Outdoor & Sport
  • Samen – Familie & Kinderen
  • Zien - Steden & Cultuur
  • Vaar – Cruises & Zeilen
  • Ontdek – Verre bestemmingen

Wil jij graag een actieve vakantie in de bergen? Neem dan eens een kijkje bij Actief – Outdoor & Sport.

Spanje is gastland op de Vakantiebeurs 2015

Meer weten?

Kun je niet wachten met het plannen van je vakantie? De Vakantiebeurs is van woensdag 14 t/m zondag 18 januari geopend van 10.00 – 18.00 uur met op vrijdag een avondopening tot 20.00 uur in de Jaarbeurs in Utrecht. Met veel activiteiten, exotische muziek en lekker eten belooft het een mooi dagje uit te worden. Laat die vakantie voorpret maar beginnen! Meer informatie over het programma en de online kaartverkoop met korting vind je op de website van de Vakantiebeurs.

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie. 

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden