Nederland

Nederland

wandelroute van het jaar 2022
Nieuws - 8 dec 2021

De Dutch Mountain Trail, Nederlands enige ‘bergwandelroute’ is als een van de dertien wandelroutes genomineerd voor de titel van Wandelroute van het jaar.

Dutch Mountain Trail
Nieuws - 12 nov 2020

Bergwandelen in Nederland? Ja dat kan. De Dutch Mountain Trail is een heuse meerdaagse bergwandelroute door Nederland!

wandelroutes dichtbij huisq
Reportage - 17 mrt 2020

Kun je niet de bergen in? Blijf niet stil zitten. Dichtbij huis kun je volop wandelen, zodat je in conditie bent als je weer wél naar de bergen kan!

Hanwag natuurmonumenten
Nieuws - 4 jul 2019

Natuurmonumenten zorgt voor meer dan 100.000 hectare natuur in Nederland. Bergschoenenmerk Hanwag steunt Natuurmonumenten.

Klettersteigen in Nederland
Blog - 27 aug 2018

Verscholen in de Achterhoekse bossen is er bij Klimbos Eefde een heuse klettersteig op de rotsen aangelegd. Michiel Vermeulen had een primeur op deze route

Nieuws - 10 sep 2015

Op woensdagavond 16 september om 20:00 uur worden in de recent geopende Dolby Cinemazalen van de JT Bioscopen in Hilversum en Eindhoven speciale voorpremières georganiseerd voor de film Everest. En jij kan erbij zijn!

Reportage - 25 aug 2015

Deze zomer staat er geen bergvakantie, maar een wandeltrektocht in Noord Brabant en België op het programma. Een lichte wandelschoen is voldoende. Met als belangrijkste eis genoeg demping en stabiliteit, ook als je met 13 kilo rugzak loopt.

Wandelen. Foto: Fenneke Visscher
Nieuws - 30 jun 2015

Nederland is een echt wandelland, Nederlanders behoren tot de koplopers van Europa als het om wandelen gaat. 84% van de Nederlanders tussen de 20 en 59 jaar wandelt regelmatig.

Foto: Respect the Mountains
Nieuws - 16 apr 2015

Beleef een heerlijke dag in de natuur en help tegelijkertijd de natuur schoon te maken. Doe mee met de Envirotrek en maak een wandeling door de natuur, mét vuilniszakken. Wie vindt het meeste afval?

Matterhorn. Foto: Roban Kramer (Flickr)
Nieuws - 19 mrt 2015

Op zondag 15 maart zijn tijdens de Bergsportdag de jaarlijkse BergsportAwards uitgereikt aan alpinisten, klimmers, gebieden en organisaties die veel hebben betekend voor

Foto prijsuitreiking DMFF
Nieuws - 2 mrt 2015

'Hemelbestormers' van de Nederlandse onderzoeksjournalist en filmmaker Geertjan Lassche heeft zaterdag 28 februari 2015 de DMFF Award gewonnen, de Grand Prix van het

The great white silence - Foto: DMFF
Nieuws - 17 feb 2015

Diverse filmfestivals zijn jaarlijks te gast in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht. Dit jaar ook het Dutch Mountain Film Festival.

Pagina's

Abonneren op Nederland