fiets en wandelbeurs 2024

Bergen Magazine op de Fiets en Wandelbeurs 2024

Over een paar dagen is het zo ver: dan wordt het fiets- en wandelseizoen afgetrapt met de Fiets en Wandelbeurs. Ook Bergen Magazine is erbij!

Van 23 tot en met 25 februari wordt de Nederlandse editie van de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht gehouden. Een week later, op 2 en 3 maart, vind in Gent de Belgische editie plaats. Bergen Magazine is bij beide edities natuurlijk ook aanwezig. Kom dus vooral even langs voor een gezellig praatje! 

Themaland Polen

De Fiets en Wandelbeurs is dé aftrap van het fiets- en wandelseizoen. Bij alle stands kun je volop inspiratie en informatie vinden voor jouw komende fietsavonturen. Tijdens de Utrechtse editie wordt Polen als themaland extra in de schijnwerpers gezet. Bezoek dus vooral de stand van Polen en laat je inspireren, of geniet van een lezing over de mooiste tochten door Polen.

Meer weten? In het online beursmagazine lees je meer!

Luister naar onze hoofdredacteur

Tijdens de beurs in zowel Utrecht als Gent zijn er nog veel meer lezingen en workshops waar je van kan genieten. Voor en door buitensporters, fietsers en wandelaars. Een van de lezingen wordt gegeven door onze hoofdredacteur Jonathan Vandevoorde, die op vrijdag 23 februari in Utrecht vertelt over de Saksische Schweiz

Tijdens de beurzen worden ook nog een paar prestigieuze titels bekend gemaakt: De Wandelroute van het jaar 2024 en de Fietsroute van het Jaar 2024. Op vrijdag 23 februari wordt in Utrecht de eerste van die twee bekend gemaakt. In Gent wordt op 2 maart bekend welke wandelroute zich Wandelroute van het Jaar mag noemen. 

Bezoek onze stand

Zoals gezegd: ook wij zijn natuurlijk van de partij. We delen onze stand met de outdoortijdschriften Bike explorer en Wandelmagazine. Een mooi gezelschap, want die twee tijdschriften brengen dit jaar samen met de Fiets en Wandelbeurs een combi-special uit, speciaal voor de beurs! Een dubbeldikke editie van Wandelmagazine en BIKE explorer in één, met daarbij ook nog eens uitgebreide informatie over de Fiets en Wandelbeurs en themaland Polen. Geinteresseerd? Bestel 'm hier! Daarnaast kun je in de stand ook meedoen aan hele gave winacties. Meedoen? Hier lees je hoe je mee kan doen. 

Waar vind je ons?

We staan in de stand van Virtùmedia! Standnummer in Nederland is 3.D.44 en in België F25.

 

Meer inspiratie

Beniewd waarom Innsbruck zo populair is onder de jongeren?

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?

Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?

Mee naar het Sarntal

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!