bergwandelen tatra polen

Polen themaland tijdens de Fiets en Wandelbeurs 2024

Als het op bergwandelen aankomt, zijn de Alpenlanden het meest bekend, maar vergis je niet: er zijn veel meer landen waar je prachtige bergtochten kan maken. Wat denk je bijvoorbeeld van Polen? Het land timmert hard aan de weg om bekend te worden als een echte bergwandelbestemming, daarom is Polen het themaland op de Fiets en Wandelbeurs 2024.

In Polen vind je prachtige bergketens, waar het heerlijk en soms uitdagend wandelen is. Van de hoge toppen in de Tatra en het Reuzengebergte, tot de bergketens Sudeten, Karpaten en Świętokrzyskie. Dat Polen een echt bergwandelland is, bewijzen die laatste drie ketens, want bij elkaar ligt er daar maar liefst 15.000 kilometer aan wandelpaden! Vergeet ook niet om je bergtochten af te wisselen met een bezoekje aan de bruisende en historische steden zoals Gdansk, Poznań, Krakau of Warschau.

Tijdens de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht kun je meer over de Poolse bergen te weten komen tijdens een van de lezingen en presentaties en natuurlijk in het themapaviljoen. 

De Utrechtse editie van de Fiets en Wandelbeurs 2024 vindt plaats op 23-24-25 februari 2024 in de Jaarbeurs in Utrecht. Op 2 en 3 maart is er ook een Vlaamse editie, in Flanders Expo in Gent. 
Meer weten over de Fiets en Wandelbeurs? Hier vind je informatie over de editie in Utrecht, hier vind je meer informatie over de editie in Gent

 

Meer inspiratie
Mee naar het Sarntal

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Beniewd waarom Innsbruck zo populair is onder de jongeren?