Fiets en Wandelbeurs Gent

Bergen Magazine op de Fiets en Wandelbeurs in Gent

Op 15 en 16 februari 2020 wordt in Flanders Expo Gent de Vlaamse editie van de Fiets en Wandelbeurs georganiseerd. En tegelijk vindt ook Mount Expo en de E-bike Challenge plaats. En Bergen Magazine is erbij!

De Fiets en Wandelbeurs, Mount Expo en de E-bike Challenge zijn samen hét evenement voor iedere actieve buitensporter. Bij de stands kun je informatie krijgen voor je volgende vakantie, van leuke ideeën voor een bestemming, tot inspirerende boeken en handige kleding en andere bergsportuitrusting. In het Mount Expo gedeelte komen bergliefhebbers zeker aan hun trekken bij de standjes met informatie die écht over bergvakanties gaan en de handige mat Daarnaast zijn er lezingen en workshops van bekende en minder bekende bergbeklimmers. 

Bergen Magazine is er ook 

Natuurlijk zijn wij er ook! Bij stand 2.A.25 kun je een voordelig abonnement bestellen én goedkoop je collectie Bergen Magazine’s aanvullen. Daarnaast hebben we een toffe winactie, waarmee je een mooie rugzak kunt winnen, dus kom langs!

Activiteiten, lezingen en workshops

Tijdens de beurs zijn er ook veel andere lezingen en activiteiten. Op het Mount Expo gedeelte vertellen Niels Jespers en Jonas Lohaus over hun beklimmingen van 8000’ers in de Himalaya en niemand minder dan Sofie Lenaerts vertelt over haar onlangs voltooide beklimming van de Seven Summits. Daarnaast zijn er workshops over tochtplanning en veiligheid onderweg, en kun je bij de mensen van de KBF ook je vaardigheden op het gebied van bijvoorbeeld zekeren bijspijkeren. Bij de E-Bike Challenge vind je ook het grootste indoor fietsparcours van de Benelux, waar je nieuwe fietsen of mountainbikes kan uitproberen! 

Hier vind je meer informatie over Mount Expo op deze site, alles over de Fiets en Wandelbeurs vind je hier, tot slot kan je meer lezen over de E-Bike Challenge op deze website

Komen 15 en 16 februari niet goed uit, of is Gent erg ver weg? Twee weken later staan we ook op de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht, met een uitgebreid programma! 

 

Meer inspiratie

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie. 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 17,95 + Waardebon (twv € 25,-)