Clinics en gezelligheid bij Bergans Freeride Opening

Momenteel sneeuwt het al lekker in de Alpen en dat is maar goed ook. Over iets minder dan een week is het tijd voor de Bergans Freeride Opening! Van 11 tot 16 december vindt de 22ste editie van dit evenement  plaats. Deze keer in niet Les Deux Alpes zoals voorgaande jaren, maar in Stubai, het grootste gletsjergebied van Oostenrijk.

Freeride pro’s die clinics geven

Tijdens de Bergans Freeride Opening worden er veel clinics gegeven door freeride pro’s. Deze zijn zowel op het niveau van beginner als gevorderde. Zo zijn Dees Hetzenauer,  Guido Nijzink en Bergans ambassadeur Geertje Derksen aanwezig. Ook Bergans teamriders Sanne de Jong, Rembert Notten en Katrien Aerts. Tevens is er ruimte voor gratis tips en kun je bij de stand van MK-SkiService het nieuwste freeride materiaal testen.

Gezelligheid en prijzen

Naast de mogelijkheden van clinics en het testen van materiaal is er ook ruimte voor gezelligheid. In de lokale bar “Zum Holzknecht” worden de avonden gevuld met muziek en creatieve en sportieve activiteiten. In de avond wordt er een concert gegeven door Jelle B. Er is ook nog een leuke prijs te winnen. Tijdens de Bergans Freeride Opening kun je een Go-Pro lenen waarmee je jouw eigen freeride runs kan filmen. Degene die het leukste filmpje maakt wint een eigen Go-Pro.

Organisatie van Bergans Freeride Opening

De organisatie van de Bergans Freeride Opening bestaat uit gepassioneerde wintersporters, snowboarders en skiërs. Daarnaast zijn er ook ambassadeurs die aanwezig zijn tijdens de Opening om clinics en informatie te geven. Deze tips en tricks kun je zeker gebruiken!

Meer inspiratie

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt

Edelweiss

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?