IMS fotocontest

De mooiste bergfoto’s te zien in Brixen

Dit jaar is het alweer de tiende keer dat de International Mountain Summit (IMS) plaatsvindt. En daarbij hoort natuurlijk ook de IMS-fotowedstrijd. Tijdens de Summit zijn de zestien beste foto’s van de afgelopen edities te zien in de Stadtgalerie in Brixen.

De fotowedstrijd die samen met de IMS wordt georganiseerd is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende fotowedstrijden op het gebied van bergfotografie. ’s Werelds meest beroemde en bekendste natuurfotografen hebben aan de wedstrijd meegedaan. Van hun werk zijn de beste zestien foto’s te zien. Met andere woorden: de aller-allerbeste bergfoto’s ter wereld! Daarbij kun je wegdromen bij prachtige beelden van berggebieden over de hele wereld. Van de nabijgelegen Dolomieten, tot afgelegen bergtoppen in Australië, IJsland en Groenland.

Deze unieke tentoonstelling is van 2 oktober tot 20 oktober 2018. Meer informatie en kaartjes voor de tentoonstelling kun je hier vinden.

Meer inspiratie

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie. 

Speciaal voor de winter brengt Hanwag de Anros ES met de nieuwe waterdichte Eco-Shell Footwear voering en de MICHELIN® V-ROUGH zool.