wedstrijden Bergwijzer

De zomer in met mooie prijzen

Ben jij al helemaal klaar voor de zomer? Vlak voor het begin van de bergwandelzomer hebben we weer een paar mooie winacties, waarmee je prijzen kan winnen waardoor je helemaal klaar bent voor de zomer!

Ontspannen op vakantie met het nieuwe boek van Paolo Cognetti

De zomervakantie is het moment om even lekker weg te dromen met een goed boek. Als het even regent, of als je na een lange tocht uitrust in het zonnetje voor de berghut. We mogen vijf exemplaren weggeven van De buitenjongen, het nieuwe boek van Paolo Cognetti, bekend van de bestseller De acht bergen

Vertel ons waar jij van dit boek gaat genieten en wie weet lees jij daar deze zomer dit mooie boek!

Doe mee
Doe mee voor 24 juni

Nieuwe rugzak nodig? Win een Aeon van Lowe Alpine

Een dagrugzak, een fietsrugzak, een klimrugzak. De Aeon-rugzakken van Lowe Alpine (link is external) zijn echte alleskunners. Ideaal dus voor de bergliefhebber, die ook buiten de vakanties om behoefte heeft aan een goede rugzak.

Vertel ons waar jij een nieuwe rugzak voor nodig hebt. We mogen één geluksvogel aanwijzen die met deze rugzak op pad mag. 

Doe mee
Doe mee voor 30 juni

Beken kleur en win een backpack van Fjällräven

Waar kom je meer kleur tegen dan in de bergen? Almen zijn namelijk niet alleen maar groen, sneeuw en ijs zijn niet alleen maar wit, en wat denk je van al die bergwandelaars in hun kleurige outdoorkleding? 

Stuur ons je mooiste foto’s van kleur in de bergen, en win een kleurige backpack van Fjällräven! 

Doe mee
Doe mee voor 10 augustus

 

Ontdek het skigebied Turracher Höhe (1.763 m). Dit is één van de meest sneeuwzekere en gevarieerde skigebieden in Oostenrijk.

Witte bergen, perfect geprepareerde pistes, prachtige loipes, en rustieke berghutten. 7 nachten incl. skipas vanaf € 385,-.

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!