My Switserland Story

Deel je mooiste vakantieherinneringen uit Zwitserland

Een bergvakantie is natuurlijk een bron van mooie herinneringen. Een bijzondere kampeervakantie, die grensverleggende bergwandeling, die bijzondere ontmoeting, misschien ben je wel je grote liefde tegengekomen!

Zwitserland is op zoek naar de meest bijzondere vakantieherinneringen. Welke foto doet je van oor tot oor lachen, ontroert je keer op keer of doet je al jaren verlangen weer terug te gaan naar die ene plek?

Wie zijn verhaal en foto deelt, maakt kans op een reis voor twee personen naar de plek van die ene herinnering. Op die manier kun je je herinneringen weer opnieuw beleven.

De vier mooiste foto’s en verhalen maken kans.

Meer weten? Kijk op de site van MySwitserland en wie weet beleef je jouw mooiste Zwitserse vakantieherinneringen opnieuw!

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Ontdek het skigebied Turracher Höhe (1.763 m). Dit is één van de meest sneeuwzekere en gevarieerde skigebieden in Oostenrijk.

Witte bergen, perfect geprepareerde pistes, prachtige loipes, en rustieke berghutten. 7 nachten incl. skipas vanaf € 385,-.

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie. 

Speciaal voor de winter brengt Hanwag de Anros ES met de nieuwe waterdichte Eco-Shell Footwear voering en de MICHELIN® V-ROUGH zool.