My Switserland Story

Deel je mooiste vakantieherinneringen uit Zwitserland

Een bergvakantie is natuurlijk een bron van mooie herinneringen. Een bijzondere kampeervakantie, die grensverleggende bergwandeling, die bijzondere ontmoeting, misschien ben je wel je grote liefde tegengekomen!

Zwitserland is op zoek naar de meest bijzondere vakantieherinneringen. Welke foto doet je van oor tot oor lachen, ontroert je keer op keer of doet je al jaren verlangen weer terug te gaan naar die ene plek?

Wie zijn verhaal en foto deelt, maakt kans op een reis voor twee personen naar de plek van die ene herinnering. Op die manier kun je je herinneringen weer opnieuw beleven.

De vier mooiste foto’s en verhalen maken kans.

Meer weten? Kijk op de site van MySwitserland en wie weet beleef je jouw mooiste Zwitserse vakantieherinneringen opnieuw!

Meer inspiratie

Ook leuk om te lezen: 

Landen en gebieden: 

Het landschap in de Kitzbüheler Alpen tussen Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser is perfect voor een wandeling! Geniet van de natuurgebieden zoals het Kaiserbachtal. Vanaf € 28,- p.p.p.n.

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!