Due Laghi in Dolomieten is camping van het jaar

De Italiaanse camping Due Laghi in Valsugana Lagorai is met een 9,71 verkozen tot de beste camping in de Campinglife Top European Campingsite of the Year verkiezing 2010. 

Ruim 300 Europese campings zijn gewaardeerd op de omgeving, voorzieningen als zwembad, restaurant en sanitair, klantvriendelijkheid en serviceniveau, kindvriendelijkheid, sfeer, groenvoorziening, prijs-kwaliteitverhouding en nog enkele aspecten.

De camping Due Laghi staat bekend vanwege haar prachtige groene ligging en mooie plaatsen evenals het hoge service niveau. De familie Oss, sinds 30 jaar de eigenaar van deze camping, doet er dan ook alles aan om het haar gasten naar de zin te maken en investeert continue in verbeteringen. Voor 2011 is de opening voorzien van de nieuwe entree met uitgebreide faciliteiten en restaurant gebaseerd op bio-architectuur uit Trentino.

De camping ligt aan het Levicomeer en nabij het grotere Caldonazzomeer. Meren met heerlijk warm zwemwater en vele mogelijkheden tot watersport. In de meren weerspiegelt het Lagoraigebergte met als hoogste top de Cima d’Asta (2847m) (ten zuiden van de Dolomieten).

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt

Lees hier een stukje berg geschiedenis