human nature film

Een kijkje achter de schermen bij de film Human Nature

Het plan? Een fictiefilm maken over het volbrengen van een 500 kilometer wandeltocht van de Noordkaap naar Finland. En als je een film gaat maken over hiken kun je het beste ook dat hele gedeelte lopen, om echt de sfeer en het gevoel van de natuur in je film te leggen. Dus zijn de acteurs in augustus 2020 met een crew van 6 mensen vertrokken naar Noorwegen. Tot aan de filmpremière van HUMAN NATURE volgen Wandelmagazine en Bergen Magazine dit bijzondere project op de voet.

Het was haar eerste hike ooit. Jamie (actrice), Bart (regisseur) en crew liepen 40 dagen en 500 km in de arctische wildernis. De tocht van Jamie en de mannen is vastgelegd in een driedelige behind the scenes serie die, nog voordat de film uitkomt, beschikbaar is gemaakt. Je ziet ervaringen op de trail, adembenemende natuurbeelden en herkenbare momenten van persoonlijke uitdaging. Het zit er allemaal in. 

HUMAN NATURE werd een film speciaal voor de liefhebbers van het buiten zijn. De wandelaars en hikers, fans van de bergen, de bossen, de vlaktes, de stilte en de uitzichten.  

Dus… Vind nu meteen de inspiratie voor jouw volgende avontuur. Kijk hier om alledrie de delen van deze adembenemende serie te zien

Meer weten over de film?

 

Meer inspiratie

Rubriek: 

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?

Lees hier een stukje berg geschiedenis