Winter- Kärnten -Card

Er kan nog meer met de Winter- Kärnten -Card

Komend winterseizoen kun je voor het tweede jaar het Oostenrijkse Karinthie verkennen met de Winter- Kärnten -Card. Met die kaart moet Karinthië ook in de winter aantrekkelijker worden voor vakantiegangers die iets anders komen doen dan skiën en snowboarden. En dit jaar is het aanbod van activiteiten flink groter dan vorig jaar. 

Door het aanbod van de kaarten breder te maken dan alleen de skiliften, is het de bedoeling dat Karinthië ook ’s winters een bredere doelgroep dan alleen skiërs trekt. En dat is precies de bedoeling. Daardoor kunnen meer ondernemingen dan alleen de skipistes meeliften op de winterse drukte en wordt de drukte beter gespreid.

Bergbanen  én musea

De Winter- Kärnten –Card is vergelijkbaar met de al langer bestaande zomerkaarten, waarmee je makkelijk toegang krijgt tot allerlei activiteiten. Van warme zwembaden en musea tot ijsbanen en natuurlijk de grote uitzichttoren op de Piramidekogel. Winter- en sneeuwschoenwandelaars kunnen van vijf bergbanen gebruik maken: die van de Dreiländereck, Gerlitzen, Goldeck, Innerkrems en Turracher Höhe. In de bergen vind je ook de winterrodelbanen. Maar in de dorpen en steden gaan er met de Winter- Kärnten -Card dus ook volop deuren open.

De Winter- Kärnten -Card is in een aantal varianten te verkrijgen, van kaarten die meerdere weken geldig zijn tot kaarten voor slechts enkele dagen. Zo kun je altijd een kaart kopen die bij jouw vakantie past.

Voor kinderen en senioren zijn aparte kaarten beschikbaar.

 

Meer inspiratie

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?

Lees hier hoe je heerlijk kan nagenieten van de zomer

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?