Ticino Ticket

Reis gratis door Ticino met het Ticino Ticket

Breng jij je vakantie door in het Zwitserse kanton Ticino? Dan heb je geluk! Met het Ticino Ticket kun je namelijk gratis reizen met het openbaar vervoer in Ticino.

Dankzij de nieuwe Gotthardtunnel is je treinreis naar Ticino veel sneller en comfortabeler geworden. En dat wordt nu gevierd met het Ticino Ticket. Een kaart waarmee je gratis met het openbaar vervoer kunt reizen. Het Ticino Ticket is geldig bij niet minder dan elf openbaarvervoersbedrijven. Bij elkaar kun je gratis gebruik maken van een openbaar vervoersnetwerk van meer dan 1400 kilometer. Van steden zoals Lugano tot afgelegen valleien.

Korting op liften en attracties

En niet alleen dat, gasten krijgen ook flinke kortingen op verschillende liften en toeristische attracties. Daarmee ligt het hele kanton voor je open! Met het openbaar vervoer reis je ontspannen naar plekken waar je anders misschien nooit zou komen. En dat doe je dan ook nog eens op een duurzame manier!

Ticino Ticket

Geldigheid van het Ticino Ticket

Het aanbod van het Ticino Ticket is geldig voor gasten die in een hotel of op een camping in Ticino verblijven. Bij aankomst bij de accommodatie ontvang je het Ticino Ticket. Tot op de dag van vertrek kun je van het ticket gebruik maken.

Wil je meer weten over het Ticino Ticket?
Kijk dan snel op de site van het Ticino Ticket
Daar zie je welke bedrijven meedoen, en je kan meteen je reis plannen!
 

Foto boven artikel: Valle-Verzasca-foto Die Post-sts5600

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?

Lees hier welk biertje het beste bij jou past