fiets en wandelbeurs 2021

Fiets en Wandelbeurs 2021 online

De Fiets en Wandelbeurs editie 2021 wordt een digitaal gebeuren. In plaats van een beurs in een fysieke beurshal zal op 23 en 24 april 2021 een online evenement plaatsvinden.

Het online evenement is een alternatief voor de beurzen die normaliter in Gent en Utrecht zouden plaatsvinden. De data van beide beurzen waren al eens verplaatst, maar door het aanhouden van de coronacrisis achtte de organisatie het niet mogelijk om de evenementen op een veilige manier te laten plaatsvinden. Beide beurzen worden nu vervangen door één online evenement, op 23 en 24 april.


Geen nieuwtjes, vakantietips of winacties meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of volg ons op Facebook


Online evenement

Net zoals tijdens de normale beurs zal je tijdens de online editie heel wat inspiratie en informatie op kunnen doen voor een komende bergvakantie. Er zijn online ‘stands’ waar je via een realtime chat vragen kunt stellen aan standhouders en specialisten. Ook zijn er online lezingen en workshops die je kunt volgen. En voor de gezelligheid is er zelfs een online café, waar je online borrelt met andere fiets- en wandelliefhebbers.

Hoe het programma er precies uit komt te zien, wordt later bekend gemaakt. Hou onze website en de website van de Fiets en Wandelbeurs in de gaten.

 

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen

Lees hier hoe je je perfect kan voorbereiding op je bergwandeling

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie.