De piste van skigebied Isola 2000 in Frankrijk

Frans skigebied Isola 2000 viert veertigjarig bestaan

De piste van skigebied Isola 2000 in FrankrijkHet Franse skigebied Isola 2000 bestaat deze winter veertig jaar. Dat wordt gevierd met een aantal evenementen. Zo kunnen wintersporters in december genieten van de eerste wijnbeurs en in april is er een muziekevenement.

Van 17 tot en met 19 december wordt de internationale bergwijnbeurs georganiseerd, waarbij de bezoekers niet alleen wijnen uit de bergen kunnen proeven, maar ook wijn uit het achterland van Nice. Ook is er in die week het Sneeuwfestival, om het veertigjarig bestaan te vieren. Er is dan korting op de skipassen en accommodaties en er zijn verschillende sportieve evenementen zoals een wedstrijd op sneeuwschoenen met laserquest.

Op 5 en 6 januari wordt de Isola 2000 Andros Trophy georganiseerd, een spectaculaire autorace over het ijs. En in april staat het skigebied drie dagen in het teken van het muziekevenement "Les Pistes Electroniques", de winterversie van het zomerevenement "Des Plages Electronique". Ook tijdens dit evenement krijgen wintersporters kortingen op skipassen en accommodaties. 

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Bergsport: 

Bike explorer

BIKE Explorer, het nieuwe magazine voor de avontuurlijke fietser.

Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 19,95)