Hanwag natuurmonumenten

Hanwag draagt Natuurmonumenten een warm hart toe

Natuurmonumenten zorgt voor meer dan 100.000 hectare natuur in Nederland. Ze maken zich sterk voor de natuur die nog over is. En voor de nieuwe natuur die er nog gaat komen in Nederland. Zoals het Fochteloërveen in Drenthe. 

Het Fochteloërveen is misschien wel het meest unieke natuurgebied van Nederland, op de grens van Friesland en Drenthe. Het is één van de laatste hoogveen gebieden van Nederland, een natura2000 gebied (zwaarst beschermde natuurgebied van NL) en één van de weinige plekken waar kraanvogels en zeearenden voorkomen in Nederland. In opdracht van Hanwag maakte Gearlimits prachtige filmopnames in het Fochteloërveen. Boswachter Marten Pothof van Natuurmonumenten nam het team mee op avontuur in dit prachtige gebied. 

Hanwag steunt Natuurmonumenten

Voor elk paar schoenen met TubeTec (zoolconstructie) dat in de maanden juli en augustus 2019 in Nederlandse winkels wordt verkocht, doneert schoenenmerk Hanwag 3% van haar opbrengst aan Natuurmonumenten. Weten waar een winkel bij jou in de buurt Hanwag-schoenen verkoopt? Dat kan hier

Hanwag natuurmonumenten

Deze actie geldt uitsluitend via Hanwag verkooppunten in Nederland. Fenix Outdoor Benelux B.V. doneert namens Hanwag (BLX) gebaseerd op de verkoop in de periode 21 juni t/m 31 augustus 2019.

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Merk: 

De mooiste herftwandelingen rondom het Gardameer!

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie. 

Hou jij van een avontuurlijke vakantie? Denk ook eens aan Catalonië!

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!