fjallraven polar 2023

Het kan weer: schrijf je in voor de Fjällräven Polar

Droom jij van het avontuur van je leven en ben je niet bang voor een beetje kou? Doe dan mee met de Fjällräven Polar, een uniek avontuur hoog boven de poolcirkel.

In april 2023 vertrekken twintig deelnemers van over de hele wereld samen met een expeditieteam van Fjällräven op een driehonderd kilometer lange sledetocht over de Zweedse toendra. Ieder op een eigen slee met een eigen groep sledehonden ervoor. Zes dagen lang trekken ze over de toendra’s in het hoge noorden van Scandinavië.

Dit filmpje werd gemaakt tijdens de editie van 2019

Iedereen mag zich aanmelden

Die twintig deelnemers zijn niet per se doorgewinterde expeditieleden. Fjällräven gelooft namelijk dat iedereen van zo’n avontuur kan genieten. Jij dus ook. Daarom is iedereen uitgenodigd om zich aan te melden voor de tocht. Meedoen kan dus ook als je nog helemaal geen ervaring hebt met tochten hoog boven de poolcirkel. Onderweg leer je hoe jij en je honden overleven in de koude wildernis. Maar je kunt niet zomaar een kaartje kopen en meedoen. Om deel te nemen aan dit bijzondere avontuur moet je wel iets doen. Wat, dat wordt bekend gemaakt tijdens het Launch Event op 24 oktober.


Geen nieuwtjes, vakantietips of winacties meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of volg ons op Facebook


Launch event op 24 oktober

Op 24 oktober 2022 opent de inschrijving om 16.00 uur tijdens het Global Launch Event. Dan krijg je te horen hoe je mee kan doen en welke challenges je moet volbrengen om kans te maken op deelname aan de Fjällräven Polar. Weet je echt heel, heel, heel erg zeker dat je mee wil doen? Dan kan je je hier vast aanmelden voor de voorinschrijving en het Launch Event. Wie weet sta jij in april tussen de honden in de sneeuw van Lapland.

fjallraven polar 2023

 

Meer inspiratie
Edelweiss

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen