De Culinaire Jacobsweg

Internationale topkoks koken in berghut voor jou

De Culinaire Jacobsweg Deze zomer wordt vanaf 8 juli voor de vierde keer in het Tiroler Paznauntal de Culinaire Jacobsweg georganiseerd. Op vier hooggelegen berghutten stellen internationale topkoks een menu samen van uitsluitend regionale producten. In het berggebied dat de hutten omringt, kan er natuurlijk ook volop gewandeld worden.De Culinaire Jacobsweg haalt vier chefs uit alle hoeken van Europa naar Tiroler Paznauntal om verschillende menu’s samen te stellen. In de Jamtalhütte kookt de Duitse Karlheinz Hauser, in de Heidebegger Hütte de Italiaanse Stefano Ciatti, in de Silvretta en de Ascherhütte de Vlaamse Franky van der Haeghe en in de Niederelbehütte stelt de Nederlandse Peter Gast het menu samen. Alle hutten zijn per voet te bereiken, de Jamtal- en de Heidebegger Hütte ook per taxi. Meer info over de wandelroutes en de koks zoals Peter Gast vind je hier.

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Speciaal voor de winter brengt Hanwag de Anros ES met de nieuwe waterdichte Eco-Shell Footwear voering en de MICHELIN® V-ROUGH zool.

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie.