Foto: Nickelback ©TVB Paznaun – Ischgl

Ischgl opent wintersportseizoen met Nickelback

 Nickelback ©TVB Paznaun – IschglOp donderdag 28 november opent Ischgl (Tirol) als een van de eerste wintersportbestemmingen haar pistes. Twee dagen later, op zaterdag 30 november opent Nickelback, een van de meest succesvolle bands ter wereld, het winterseizoen 2013/2014 van Ischgl, tijdens het Top of the Mountain Opening Concert. Gasten kunnen het ‘Greatest Hits Show’-concert gratis bijwonen op vertoon van een geldige liftpas.

Met het optreden krijgt Nickelback een plaats op de indrukwekkende lijst van artiesten die in Ischgl hebben opgetreden. Eerder stonden onder meer Sting, Tina Turner, Enrique Iglesias, Jon Bon Jovi, Pink!, Elton John, Alanis Morissette, Sugababes, Lionel Richie, The Pussycat Dolls, Rihanna, Gabriella Cilmi, Leona Lewis, Katy Perry, Gossip, Roxette en Scorpions op het podium.

Met meer dan 238 km piste van de Silvretta Arena en 44 liften, is het wintersportgebied van Ischgl/Samnaun een bekend skigebied in de Alpen. Dankzij de hoge ligging, 90% van de pistes bevindt zich boven 2.000 m, is de sneeuwzekerheid groot.

Foto: Nickelback ©TVB Paznaun – Ischgl

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Bergsport: 

Lees hier hoe je je perfect kan voorbereiding op je bergwandeling

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden 

Lees hier welk biertje het beste bij jou past