Starbucks ski thru foto Global X

Koffiedrinkend de piste af in Amerika

Starbucks ski thru foto Global XKoffieketen Starbucks heeft een eigen ski thru geopend in het Amerikaanse Squaw Valley, een groot ski-resort bij Lake Tahoe in de Rocky Mountains in Californië. Een ski thru is een drive thru, alleen dan voor skiërs. Liefhebbers van de Starbucks koffie kunnen nu op 2400 meter hoog aan hun cafeïnegehalte op peil houden.

Deze ski thru is de allereerste ter wereld van de koffieketen. En het werkt precies zoals de naam impliceert: je skiet langs een loket, bestelt je koffie om daarna in de skilift van je cappuccino te slurpen. Minder fanatieke skiërs kunnen gebruik maken van de zitplaatsen in de Starbucks ski thru. 

Volgens geruchten heeft Starbucks zich laten inspireren door bekende basejumper JT Holmes. De waaghals zou op een ochtend al koffiedrinkend de piste zijn afgedaald samen met de eigenaar van het ski-resort. Het idee kan ook afgekeken zijn van McDonald’s, die hebben in Zweden al een ski thru staan.

We vragen ons na het zien van dit filmpje wel af waar ze de bekertjes laten. Worden er extra prullenbakken geplaatst door Starbucks?

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Bergsport: 

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt